Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010

Κολιέ με Χάντρες και Χειροποίητο Λουλούδι!!!




Εδώ και καιρό είχα στο μυαλό αυτό το κολιέ και τώρα που ανέβηκα Θεσσαλονίκη και βρήκα αυτές τις υπέροχες χάντρες κατάλαβα πως ήρθε η ώρα να λάβει σάρκα και οστά!!!



Το είχα στο μυαλό μου...τρόπος του λέγειν!!Κοιτάξτε να δείτε πώς έγιναν τα πράγματα:


Η επαφή με τα υφάσματα μ' αρέσει πολύ γι' αυτό και τα χρησιμοποιώ όσο περισσότερο μπορώ στις δημιουργίες μου!Εδώ και χρόνια λοιπόν φτιάχνω καρφίτσες από τσόχα και κορδέλες και κουμπιά και ότι άλλο βρεθεί μπροστά μου, που κάποια στιγμή θα σας τις δείξω (και αυτές!!!!Δεν το γλιτώνετε!!!).



Φέτος λοιπόν μου καρφώθηκε η ιδέα να χρησιμοποιήσω το σχέδιο της καρφίτσας στο κολιέ, όπως είναι το λουλουδάκι που βλέπετε!Και για να ολοκληρωθεί η σύλληψη οι χάντρες που θα το πλαισίωναν ήθελα να είναι κι αυτές χαρούμενες!!


Πήγα σ' αυτό τον κύριο εκεί στη Βενιζέλου και βρήκα αυτές τις υπέροχες πέρλες-τύπου που με ξετρέλαναν με τα μεταλλικά χρώματά τους!!!Κι επειδή όπως είπαμε έχω και κάτι διαβάσματα που δεν μ αφήνουν να δημιουργήσω με την ησυχία μου σας έφτιαξα την πιο απλή μορφή της σύλληψής μου για να σας δείξω τι έρχεται το χειμώνα που πλησιάζει!!!




Φανταστείτε το πάνω από μαύρο ζιβαγκάκι!!!Θα χαλάσει κόσμος.....



Προς το παρόν, σας φιλώ γλυκά και στα χαρακώματα......

11 σχόλια:

  1. Nαντιάκι...μπράβο σου!!!!
    Καταπληκτικό!!
    Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΥΓΕ ΘΥΓΑΤΕΡΑ ΜΟΥ!!!!!...Μ αρεσει που ξεκλεβεις
    χρονο για δημιουργιες!!! το κολιε σου το βρησκω υπεροχο!!!!!!!μουυυυττσ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είναι πανέμορφο!! Η χάντρες μου αρέσουν πάρα πολύ,μπράβο σου!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Tέλειο το κολιέ σου Ποπάκι μου!!
    Καλό διάβασμα και καλή επιτυχία!!
    φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. θα γκαγκανιασει το ματι σου.....ασε και λιγο το διαβασμα ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Άσε μητερούλα παραδίδω ένα κομμάτι αύριο και πιέζομαι τρελά!!!Αλλά έχω τριήμερο ρεπό από δουλειά, οπότε ΣΚ κάτι θα φτιάξω!!!!!!!!!
    Καληνύχτα σε όλους!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ωραίο θα ήταν μεσ'στο μονόχρωμο λουλούδι αυτό να έβαζες ένα δεύτερο ίδιο αλλά μικρότερο σε εμπριμέ ύφασμα (ένα ασπρόμαυρο pois θα πήγαινε πολύ αν το μεγάλο τσόχινο ήταν κόκκινο) και να το έραβες με ένα κουμπάκι σε σχήμα λουλουδιού και ένα σατέν φιογκάκι.Για δοκίμασε κάποια στιγμή

    ΑπάντησηΔιαγραφή