Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2010

Καλούδια!!!

Εψές με το καλό γύρισα από Θεσσαλονίκη, την οποία δεν χρειάζεται να πω πως αγαπώ αγαπώ αγαπώ!!!Ταξίδι αστραπή θα έλεγα γιατί κίνησα από Αθήνα Πέμπτη πρωί και έφυγα από πάνω με την κλινάμαξα Παρασκευή Βράδυ, καθότι και διότι δουλεύω αυτό το ΣΚ....

Εκεί έχω βρει κάτι μαγαζάκια που ψωνίζω υλικά και δεν χρειάζεται να πω πως γύρισα με ένα σωρό καλούδια!!!Έχω τρελαθεί μ' αυτά που βρήκα, με αποτέλεσμα να είμαι πολύ ανυπόμονη να φτιάξω πραγματάκια να σας τα δείξω!

Θα προσπαθήσω ν' ανεβάσω κάτι όσο πιο γρήγορα γίνεται, σας το υπόσχομαι, μιας κι έχω και φριχτό διάβασμα!!Μπορεί και σήμερα!Μέχρι τότε σας φιλώ γλυκά!!

Υγ. Για όσους αιτήθηκαν γλυκά και μάλιστα τριγωνάκια (ξέρουν αυτοί ποιοι είναι χιχιχιχι) λέω ότι δεν έφερα ούτε μισό γιατί θα αναγκαζόμουν να τα φάω κι είπα να μαζευτώ λιγάκι απ' τις καλοκαιρινές γουρουνιές.....

7 σχόλια:

  1. καλημέρα!μην αργεις να μας δείξεις κατασκευές σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. περιμενω αναρτησηηηηηηη.........!!!!!!!
    (γιατι εχεις πολυ διαβασμα.....θα με φαει η περιεργια)
    χαχαχα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οικογένεια έχω πολύ διάβασμα γιατί κάνω μεταπτυχιακό πανάθεμά με και είμαι στα τελειώματα πριν την κρίση μου (ή πριν πάθω κρίση χαχαχα)!!!Γι αυτό και η Θεσσαλονίκη για να συναντήσω τον καθηγητή μου!!!

    Κοινό μου δεν θα σας απογοητεύσω!!!Για σας δημιουργώ!!!!!!!Φιλιά σε όλους!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. άκουσα για τριγωνάκια και ήρθα
    αλλά.... ήμουν άτυχη, χιχιχιχι

    καλημέρα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή