Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010

Δαχτυλίδια με μπάλες Felt !!





Αυτές τις μέρες φίλοι μου δεν είμαι καλά....Τα νεύρα μου κορδέλες, για να μιλήσω και καλλιτεχνικά (και το κρόσια θα ταίριαζε εξίσου)!!!Δεν ξέρω αν φταίει η ανάδρομη Αφροδίτη ή ο Κρόνος που μου χει κατσικωθεί, αλλά έχω νεύρα με τη δουλειά και μ όλους τους κομπλεξικούς και κακιασμένους ανθρώπους που κυκλοφορούν και κάθονται στο σβέρκο μου....
Το μόνο καλό απ' όταν έχω νεύρα είναι ότι το ρίχνω στη δημιουργία!!!Περίμενα και κάτι πραγματάκια απ την Κινέζα μου κι ήρθαν χτες, οπότε τι καλύτερο για να ξεδώσω λιγάκι;;;

Δεν έκανα κάτι το φαντασμαγορικό, αλλά το αποτέλεσμα πολύ με ευχαρίστησε!!!Κι έτσι κι αλλιώς μια παρέα είμαστε και για τα απλά και για τα υπερθεάματα.



Εψές, λοιπόν, μου ήρθαν αυτές οι βάσεις για δαχτυλίδια και μια και το μαλλί είναι ένα από τα φετίχ μου φέτος είπα να φτιάξω τύπου μονόπετρα από Felt!!!Στο σημείο αυτό θα παραδεχτώ ότι τις μπάλες δεν τις έκανα εγώ (ντροπή μου, αλλά δεν έχω προχωρήσει τόσο ακόμα)...Σε μερικά έχω βάλει και λίγο μαλλάκι να τα στολίζουν περιμετρικά!!




Σ αυτή σας δείχνω φορεμένο το πρώτο που έφτιαξα και κράτησα για τον εαυτό μου!!!


Σας φιλώ, σας χαιρετώ!!!!

Απολαύστε τα!!!!!



12 σχόλια:

  1. είναι τέλεια?!!!! πολύ παραμυθένια τα βρίσκω! μπράβο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ακριβως οπως τα λες ειναι...τα νευρα τσαταλια εχω και εγω ..αλλα οχι και απλα τα δακτυλιδια ονειρο ειναι!!
    σε φιλω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αχ Λούρδη-Λουρδάκι τι να κάνουμε;;;Θα πιστέψω τους αστρολόγους ότι μετά τις 19 που θα γυρίσει ο Κρόνος στην ορθή πορεία θα δούμε άσπρη μέρα!!!Τουλάχιστον δεν έχουμε βγει στα παράθυρα να ουρλιάζουμε όπως κάνουν άλλοι.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πού είσαι βρε Μισιρλού κι ανησύχησα για την πάρτη σου;;;Έπεσε δουλειά κι εξαφανίστηκες;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μάλλον είναι ανάδρομος ο Ερμής!! κουράγιο θα περάσουν αυτές οι μέρες..συμβαίνει σε όλους μας αυτό....τα δαχτυλιδάκια είναι super παντως..καλό σ/κ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλησπέρα!!!Σε παρακαλώ στείλε μου ένα μέιλ στο pinkfish-creations@hotmail.com γιατί εγώ δεν μπορώ να δώ το meil σου!!! Θέλω να σου προτείνω κάτι που πιθανόν σε ενδιαφέρει!!!Για την ομάδα καλλιτεχνικής διδασκαλίας που έχω στα σκαριά!!!Please περιμένω νέα σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εδώ είμαι πού να είμαι;;;Εσύ έχεις εξαφανιστεί μέρες τώρα....Αυτή τη βδομάδα έμπαινα κάθε μέρα και δεν σε πέτυχα πουθενά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. γειά σου!!επιτέλους ξεκίνησα το μπλογκ μου...εκεί θα βρεις τα τσαντάκια απο φελτ που σου είχα πει οτι φτιάχνω και ήθελες να τα δεις.πρέπει να με θυμάσαι.. είχαμε ανταλλάξει emails.επίσης έχω αναρτήσει και φώτος απο τις νεραϊδοκαρφίτσες μου με φελτ -τις οποίες λατρεύω!!!χιχιχι!!ακόμη δεν έβαψα τα μαλλιά μου όπως τα δικά σου αλλά θα ήθελα πολύ να πετύχω το χρώμα σου!! καλό καλοκαίρι!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή