Κυριακή 13 Ιουνίου 2010

Καρφίτσες με λουλούδια από κορδέλες!!!



Είναι Κυριακή μεσημέρι κι έχει φοβερή ζέστη!!!Δεν το κουνάω καθόλου από το σπίτι και μετά από ένα γρήγορο συμμάζεμα του χάους του δωματίου μου είπα να γράψω και κάτι, μιας και πάνε δέκα μέρες απ' την τελευταία φορά...

Σήμερα, λοιπόν, λέω να σας δείξω μια παραλλαγή που έκανα στα τσιμπιδάκια με λουλούδια που έφτιαξαν τα κορίτσια του http://www.ftiaxto.gr/.

Θα αρχίσω όμως απ' την αρχή. Ένα πρωινό που ήμουν σπίτι έπεσα στην εκπομπή της Μενεγάκη που κατά καιρούς φιλοξενεί διάφορους δημιουργούς! Εκείνη την ημέρα ήταν τα κορίτσια από το http://www.ftiaxto.gr/ και έδειχναν, εκτός των άλλων, πώς να φτιάχνεις τσιμπιδάκια για τα μαλλιά με λουλούδια από κορδέλες. Κι επειδή η ιδέα δεν είναι δική μου θα σας βάλω κανονικά το σύνδεσμο για να δείτε όλη τη διαδικασία: http://www.ftiaxto.gr/content/view/831/24/.


Εγώ αυτό που έκανα ήταν να αντικαταστήσω το στιμπιδάκι με στικ για καρφίτσες!!!Τα λουλούδια βγαίνουν υπέροχα και μπορείς να στολίζεις πολύ όμορφα ένα μονόχρωμο μπουζάκι, σακάκι ή ότι άλλο θέλεις!!!

3 σχόλια:

  1. Πόπη γεια σου και καλώς σε βρήκα! Γλύκα οι καρφιτσούλες σου και πολύ έξυπνη ιδέα! Εύχομαι ακόμα περισσότερες δημιουργίες!
    Καλό βράδυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σ ευχαριστώ πολύ πολύ!!!Χαίρομαι που γίνομαι σιγά σιγά μέλος της μπολγκοπαρέας σας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ όμορφες οι καρφιτσες...Να ρωτήσω και σένα γιατί έχω φάει τον κόσμο από που τα πήρες τα στικ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή